Het menu 'Help', 'Gids' en 'Instellingen'

Support article

Datum van laatste wijziging10-5-2017 14:05
Content

Het menu kan gevonden worden rechts bovenaan:

Pagina 'Gids'

Deze handleiding helpt je de applicatie te ontdekken. Het geeft meer informatie over de mogelijkheden van de applicatie. Klik op 'Volgende' om naar de volgende instructie te gaan.

Pagina 'Help'

Subpagina 'Stabiele data'

Deze pagina geeft een overzicht over de stabiele date en de vooruitgang per datacollectie en data provider.

Elke cel in de tabel onderaan toont het aantal stabiele datarijen die correct zijn ingevoerd in HD4DP teegn het aantal registraties die zijn aangemaakt in HD4RES.

Gedetaileeerde informatie wordt getoond wanneer er geklikt wordt op een cel en verborgen wanneer er opnieuw op geklikt wordt. Deze informatie bevat het aantal registraties voor elke status. Elk item wordt geassocieerd met een van de volgende (technische) statussen:

• nieuw: het item werd recent ingevoerd in HD4RES en wacht op verzending naar HD4DP.

• verzonden: het item is verzonden naar HD4DP.

• uploaded: het item werd correct geupload HD4DP.

• error_sending: een fout tijdens het zenden naar HD4DP.

• error_uploading: een fout tijdens het uploaden in HD4DP.

Laatst, afgewerkte uploads staan in het groen aangeduid. Uploads die verwerkt worden staan aangeduid in het oranje en uploads met een probleem staan aangeduid in het rood.

Subpagina 'Ondersteuning'

Klik op ‘Ondersteuning’ om naar de ondersteuningspagina van Healthdata te gaan. Artikels over hoe HD4RES te gebruiken kunnen hier gevonden worden.

Gebruik de zoekbalk om te zoeken naar een specifiek item. Geef een sleutelwoord in en de gerelateerde artikels worden getoond.

Subpagina 'Contact'

De contactpagina toond een formulier dat gebruikt kan worden om de onderzoekers opmerkingen of vragen te verzenden.

Pagina 'Instellingen'

Er zijn vier delen in de Instellingen-pagina:

• Taal: een taal kan gekozen worden.

• Gebruikersprofiel: gebruikersnaam, de rechten en het wachtwoord kunnen aangepast worden.

• Meldingen: een gebruiker kan geïnformeerd worden per e-mail.

• Statusboodschappen: geeft een overzicht van de statusboodschappen.