Een register selecteren

Support article

Datum van laatste wijziging22-5-2017 11:16
OverzichtHoe een register selecteren of registraties aanpassen
Content
  • Selecteer het register om registraties aan te maken, aan te passen of te verwijderen. Klik links bovenaan op het pijltje en een menu valt open. De lijst van beschikbare registers wordt getoond via deze site:  Datacollecties.
  • Selecteer de correcte versie van het register. In geval van verschillende versies/periodes, kies degene met de groene bullet