Een account aanvragen

Support article

Datum van laatste wijziging11-4-2018 11:01
Content

HD4DP is een lokale applicatie die beschikbaar is in een web browser, zoals Internet Explorer of Google Chrome, en heeft een specifieke link in elke organisatie.

• Open de link naar de HD4DP-applicatie of contacteer healthdata.be via support.healthdata@sciensano.be om de link naar de installatie binnenin je organisatie te ontvangen.

User-added image

• Klik op de link 'Request account' op de loginpagina
  • Vul het aanvraagformulier in:
    • Geef een gebruikersnaam, voornaam, naam en e-mailadres in
    • Selecteer de organisatie en de datacollectie(s)
    • Vul het e-mailadres van de aanvrager in indien je een account aanvraagt voor iemand anders
    • Verstuur de aanvraag door op de knop Request te drukken
​​
  • Bevestigingsmails worden verzonden naar de aanvrager (indien ingevuld) en de eindgebruiker
  • De goedkeuring of weigering van het account is bevestigd per e-mail. Afhankelijk van de organisatie kan dit een aantal uren duren.
    • Deze actie wordt uitgevoerd door een beheerder van HD4DP in je organisatie
    • De bevestigingsmail zal alle nodige informatie om in te loggen bevatten