Reset Search
 
Artikel

Release Notes Versie 1.13.x

Support article

 
Datum van laatste wijziging21-8-2019 12:56
OverzichtRelease Notes Versie 1.13.x
Content

Release Notes Versie 1.13.x

 • Release datum: 16/02/2018
 • Samenvatting: ontwikkeling van het upload center om meerdere registraties gelijktijdig te verwerken met behulp van een CSV, mogelijkheid tot het beperken van de grootte van de verwerkingsbestanden, het alfabetisch ordenen van de referentielijsten, verbetering zoekfunctie, performantie en layout verbeteringen, het gebruik van stabiele data niet enkel mogelijk maken voor nieuwe maar ook voor historische data, verbetering voor automatische upgrades van HD4DP, de organisatie waarvoor een gebruik is ingelogd wordt getoond in de gebruikersinstellingen.
 

Nieuwe ontwikklingen

HD4DP

 • Het upload center word ontwikkeld om het opladen van meerdere registraties perfomater en gebruiksvriendelijker te maken:
  Door gebruiker toegevoegde afbeelding
 
De link naar het upload center kan gevonden worden in het hoofdmenu bovenaan het scherm:

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Een gedetailleerde beschrijving kan gebruikt Using the upload center.
 • Voor beheerders van ziekhuizen, laboratorie en andere organisaties de gebruik maken van HD4DP is de mogelijkheid toegevoegd om het aantal records dat gelijktijdig behandeld worden door het systeem te beperken om het systeem minder te belasten. De variabele MESSAGING_TASK_BATCH_SIZE beperkt het aantal records dat per batch wordt doorgestuurd:
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
 • Gebruikers die behoren tot meerdere organisaties konden niet in het systeem afleiden onder welke organisatie ze ingelogd waren. Het veld "Organisatie" is  toegevoegd onder de gebruikersinstellingen om de organisatie waarvoor een gebruiker ingelogd is zichtbaar te maken: 
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
 
 • Wanneer een zoekopdracht te veel resultaten oplevert kan dit problemen geven met de performantie bij het ophalen van de data. HD4DP zal vanaf nu aangeven wanneer er te veel resultaten beschikbaar zijn zodat de gebruiker zijn zoekopdracht kan vernauwen om een beperkt aantal resultaten beschikbaar te hebben zonder de performantie van het systeem aan te passen:
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
 • Een aantal verbeteringen werden ingevoerd om de performantie en de layout in HD4DP te verbeteren op vlak van gebruiksvriendelijkheid.  Op vlak van layout werd de term "data collections" omgezet naar "Registrations" en de term "CSV" werd omgezet naar "Download" in het kader van de ontwikkelingen voor het upload center. Verder werden de layout van de pdf templates visueel gewijzigd en de rechter zijbalk. 
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
 
 
HD4RES
 • Om beveiligingsreden is het niet meer mogelijk om een PDF af te drukken van de data in HD4RES.

 

TPR
 • Enkel de statussen nieuw en verwijderd zijn beschikbaar in het systeem.
 • De optie ‘keep:coded-invisible’ is beschikbaar voor velden die gepseudonimiseerd worden doorgegeven naar TPR maar die niet zichtbaar mogen zijn in TPR.
 • Om beveiligingsreden is het niet meer mogelijk om een PDF af te drukken van de data in TPR.

Verbeteringen

HD4DP

 • Stabiele data werden geactiveerd voor elk nieuw record dat toegevoegd werd aan de database. De historische data in de databases werden eveneens beschikbaar gemaakt als stabiele data voor registers waarvoor dit soort data ingesteld werd.
 • Voor bepaalde installaties konden automatische upgrades van HD4DP niet succesvol uitgevoerd worden. Een wijziging aan de installingen van deze systemen werd ingevoerd om deze fout te verhelpen.
 • De resultaten in de referentielijsten worden alfabetisch geordend om het vinden van de zoekterm te vereenvoudigen. 
 

 

Feedback

 

Was this article helpful?


   

Feedback

Please tell us how we can make this article more useful.

Characters Remaining: 255