Registraties met status 'Correcties nodig'

Support article

Datum van laatste wijziging22-5-2017 12:02
OverzichtRegistraties met status 'Correcties nodig'
Content

Registraties met de status 'Correcties nodig' moeten worden nagekeken. De onderzoeker heeft commentaar toegevoegd bij de registratie die aangepast moet worden.

• Selecteer de registratie met status 'Correcties nodig'

• Kijk na en reageer op de commentaar van de onderzoeker door op het ‘Commentaar’ tabblad te klikken
  • Antwoord op het commentaar en pas de registratie aan.

• Klik op 'Opnieuw verzenden' (Re-submit) om de verbeteringen te verzenden. Alle validatiefouten moeten opgelost worden alvorens de knop beschikbaar wordt.