Manage auto-upgrades of HD4DP

Support article

Datum van laatste wijziging11-4-2018 10:58
Content
Dit artikel beschrijft hoe de auto-update functie van HD4DP werkt. De procedure omvat drie stappen met drie knoppen die bruikbaar zijn en zichtbaar in het 'Upgrade software' deel (zie screenshot) wanneer je als beheerder aanmeld:

1. Activeer de auto-upgrade functie.
2. Kijk na of HD4DP de functionaliteit ondersteunt: 'Test software upgrade'-knop.
3. Kijk na of er een upgrade wordt uitgevoerd: 'Check upgrade status'-knop.
4. Voer de auto-upgrade uit: 'Update HD4DP software'-knop.

User-added image

1. Activeer de auto-upgrade functie

Zie het bijhorend artikel.

2. Kijk na of HD4DP de functionaliteit ondersteunt

• Klik op de 'Test software upgrade'-knop. Je zou een bevestiging zoals hieronder moeten krijgen.
User-added image User-added image

3. Kijk na of er een upgrade wordt uigevoerd

• Klik op 'Check upgrade status'. Rechts bovenaan komt er een melding 'No upgrade in progress', zoals in onderstaande afbeelding.
User-added image

4. Voer de auto-upgrade uit

• Klik op 'Upgrade HD4DP software' om de auto-upgrade te starten.
  • Kijk de status van de auto-upgrade na:
    • Door de HD4DP-versie na te kijken. (v1.11.3 in de afbeelding onderaan)
    • Door de status items onderaan het scherm te bekijken, zoals in de afbeelding. (Behalve de 'mail-server' status, zou elk item in het groen aangeduid moeten staan.)