Hoe te weten te komen of HD4DP LDAP gebruikt voor gebruikersbeheer

Support article

Datum van laatste wijziging22-5-2017 11:52
OverzichtHoe te weten te komen of HD4DP LDAP gebruikt voor gebruikersbeheer
Content
Zo kan er nagegaan worden of je HD4DP verbonden is met een LDAP-server:
  • Klik op de knop 'Configuraties' (Configurations)

• Bekijk de parameter 'USER_MANAGEMENT_TYPE'.
    • Indien deze staat op 'DATABASE_LDAP',  dan gebruikt HD4DP je lokale LDAP-installatie voor gebruikersbeheer.

Indien dit staat op 'DATABASE', dan gebruikt HD4DP een eigen database voor gebruikersbeheer.​