Hoe verbinden met HD4RES

Support article

Datum van laatste wijziging9-5-2017 12:13
Content
HD4RES is beschikbaar via https://remote.healthstat.be/vpn/index.html.

In deze applicatie zal je jezelf moeten aanmelden met een gebruikersnaam en wachtwoord.

HD4RES kan gevonden worden door Google Chrome te gebruiken op de remote.healthstat.be-website.

Normaalgezien is er een link naar HD4RES toegevoegd in het menu 'Bookmarks, Managed Bookmarks'.

Als je de applicatie opstart is het mogelijk dat je volgende boodschap te zien krijgt:

Selecteer ‘Permit all access’ om de applicatie toegang te geven tot de mappen op je computer.