Hoe HD4DP instellen voor een encryptiemodule

Support article

Datum van laatste wijziging11-5-2017 13:35
Content

Hoe HD4DP instellen voor communicatie met een encryptiemodule. Het wordt verondersteld dat HD4DP en de encryptiemodule beide geïnstalleerd zijn.

Meld je aan in HD4DP als beheerder en ga naar het instellingenmenu:

Om HD4DP in te stellen voor communicatie met een encryptiemodule moeten volgende parameters ingesteld worden:

De parameters 'EM_INTERFACE_OUT' en 'EM_INTERFACE_IN' zijn het soort communicatie tussen HD4DP en de encryptiemodule.

• REST: communicatie via een REST-interface

• FILE_SYSTEM: communicatie via een file system

Afhankelijk van het type van communicatie (REST of FILE_SYSTEM) moeten er verschillende parameters ingesteld worden.

​REST

Stel de URL in voor binnenkomende en uitgaande berichten via de parameters 'EM_REST_URL_OUT' en 'EM_REST_URL_IN':

FILE_SYSTEM

Stel de verschillende mappen in zoals in het onderstaande voorbeeld: