HD4DP integratie met LDAP

Support article

Datum van laatste wijziging22-5-2017 7:22
OverzichtHD4DP integratie met LDAP
Content

Om HD4DP te integreren met de LDAP-opstelling binnenin je organisatie moeten volgende parameters ingesteld worden:

• LDAP_SERVER_URL: LDAP server connectie-url
  • LDAP_USER: de gebruikersnaam die gebruikt wordt om te verbinden met LDAP
  • LDAP_PASSWORD: het wachtwoord van de gebruiker die verbinding maakt met LDAP
  • LDAP_USER_SEARCH_BASE: de zoekbasis waar de zoekopdrachten in LDAP gebeuren voor de HD4DP-gebruikers. De scope is een SUBTREE_SCOPE. Dit wil zeggen dat de hele zoekopdracht gebeurt op de subtree van deze OU.

•  USER_MANAGEMENT_TYPE: om 'User managemen' zichtbaar te maken ga je naar de instellingen en kies je voor deze parameter 'LDAP/DATABASE'