Auto-upgrade functie in HD4DP aanzetten

Support article

Datum van laatste wijziging11-4-2018 15:28
Content

Wanneer Healthdata een nieuwe versie uitbrengt wordt er een e-mail verzonden om je in te lichten. Indien de auto-upgrade functie ingesteld staat zal je HD4DP-installatie 'snachts detecteren dat er een nieuwe versie klaarstaat. De auto-upgrade zal de nodige controles uitvoeren en de nieuwe versie downloaden. Indien er ergens een fout voordoet zal de upgrade niet uitgevoerd worden. In dat geval zal je een e-mail ontvangen de volgende dag dat de geplande upgrade niet uitgevoerd werd en dat de nieuwe versie niet geïnstalleerd werd. Je kan dan beslissen om de upgrade zelf manueel uit te voeren (zie auto-upgrades van HD4DP beheren) of om de support te contacteren via support.healthdata@sciensano.be.

Het artikel toont hoe de HD4DP auto-upgrade functionaliteit te activeren.

User-added image
  • Klik op de 'Configurations'-knop
  • Typ 'AUT' in de zoekbalk. Je zou onderstaand scherm moeten krijgen.
User-added image
  • Selecteer 'True' om de auto-upgrade functie te activeren in HD4DP.
  • Klik op de groene V om de aanpassingen te bewaren. Je zou onderstaand scherm moeten zien.