Foutboodschappen en waarschuwingen

Support article

Datum van laatste wijziging28-4-2017 7:28
Content
Data die manueel worden ingevoerd of die aanwezig zijn in opgeladen bestanden kunnen fouten bevatten.

Deze fouten zorgen ervoor dat foutboodschappen (validation) getoond worden, zoals validatiefouten (validation errors), afwezigheid van velden (required fields) en waarschuwingen (validation warnings) in de rechterkant van het scherm. Een verklaring van de foutboodschap wordt getoond.

Klikken op de foutboodschap of de waarschuwing zorgt ervoor dat het betreffende veld getoond wordt.

User-added image

Deze fouten moeten eerst gecorrigeerd worden alvorens de registratie kan doorgestuurd worden.