De overzichtslijst aanpassen

Support article

Datum van laatste wijziging29-9-2017 11:23
OverzichtDit artikel omschrijft hoe een gebruiker de overzichtslijst kan aanpassen in HD4DP
Content

De lijst wordt getoond in het standaardzicht. De lijst kan makkelijk aangepast worden naargelang de behoeften van de gebruiker.
Dit zijn de acties waarmee de lijst aan te passen is:

• Sorteren (Sorting)
  • Filteren (Filtering)
  • Kolommen weergegeven (Columns)
  • Aantal registraties per pagina

Sorteren

Door op de hoofding van een kolom te klikken worden alle registraties alfabetisch (of omgekeerd alfabetisch) gesorteerd volgens de kolom.

Filteren

Voorgemaakte filters zijn voorzien om te filteren op de meest gebruikte kolommen.
Klik op 'Verwijder filters' (Clear filters) om alle registraties opnieuw te tonen.

Kolommen weergegeven

Voor elk register heeft de onderzoeker een standaardlijst aangemaakt, bestaande uit verschillende kolommen. Om deze lijst te tonen, klik op 'Herstel standaard-view' (Restore default view), zoals op zichtbaar hieronder.

Er kunnen kolommen toegevoegd of verwijderd worden. Kolommen kunnen verwijderd worden door op 'x' te klikken, rechts bovenaan in elke kolom. Toevoegen van kolommen wordt gedaan via het tandwiel, rechts naast de tabel.

Een interessante kolom om steeds toe te voegen aan het overzicht is de Voortgangsbalk. Deze balk visualiseert de status van de velden in een regristratie i.e. geldig, ongeldig en optioneel.

User-added image

Aantal registraties per pagina

Het aantal registraties per pagina kan 10, 25, 50 of 100 zijn.