Een registratie aanmaken en doorsturen

Support article

Datum van laatste wijziging22-5-2017 12:30
OverzichtEen registratie aanmaken en doorsturen
Content

Het scherm 'Datacollectie' toont de gebruiker de huidige registers. Een gebruiker kan data invoeren vanaf dit scherm.

Een registratie aanmaken en doorsturen bestaat uit vier stappen:

• Selecteer het register om een registratie aan te maken. De versie aangeduid met een groen bolletje is de actieve versie.

• Klik op 'Nieuwe registratie'

• Vul het registratieformulier in en bewaar of verstuur de registratie
  • Bewaar de registratie tijdelijk indien nodig. De status van de registratie zal aangepast worden naar 'Open' voor bewaarde registraties.
  • Verstuur de registratie indien er geen validatiefouten zijn
  • De status van de registratie zal aangepast worden naar 'Verzenden'
  • Wanneer de registratie verwerkt is, zal de status aangepast worden naar 'Verzonden' (Submitted)

Zodra een registratie verzonden is zal de status aangepast worden naar 'In transit' (Pending).

• De status zal aangepast worden naar 'OK' zodra de registratie aangekomen is. Er wordt 'NOK' getoond indien de registratie niet aangekomen is binnen 48 uur na verzending. In dit geval zal de software automatisch de registratie tot 10 dagen lang proberen te verzenden.
  • Voor de statussen 'Verzenden' (Sending), Correcties nodig (Corrections needed) en 'Goedgekeurd' (Approved) zal de status leeg zijn omdat de registratie nog niet doorgestuurd is.
  • Een registratie kan aangepast worden naar 'Heropend' (Reopened) indien de status van de registratie 'Verstuurd' (Submitted) is.