Gebruikersaccount aanmaken in HD4DP

Support article

Datum van laatste wijziging9-5-2017 9:52
Content

Nieuwe accounts moeten aangemaakt worden om gebruikers toegang te geven tot de applicatie en de data:

• Log in met een beheerdersaccount

• Ga naar 'Dashboard' in het menu

• Onder 'Gebruikersbeheer' (User Management), klik op 'Gebruikers' en nadien op  'Nieuwe gebruiker'

Het formulier om een nieuwe gebruiker toe te voegen wordt getoond:
  • Geef een gebruikersnaam, voornaam, familienaam, e-mail en wachtwoord in
  • Selecteer de nodige rechten voor de gebruiker
    • Een 'dataprovider' kan enkel data invoeren.
    • Een 'administrator' kan gebruikers aanmaken en instellingen van de installatie aanpassen.
  • Klik op 'Actief'

• Indien de gebruiker een 'dataprovider' is, selecteer de registers waar de gebruiker toegang toe moet hebben.

• Bevestig de registratie van een nieuwe gebruiker door te klikken op 'Opslaan'.