Registraties aanpassen of vervolledigen

Support article

Datum van laatste wijziging19-5-2017 13:55
OverzichtRegistraties aanpassen of vervolledigen
Content
Een gebruiker kan een registratie aanpassen of vervolledigen in vier stappen:
  • Selecteer het register waarin er één of meerdere registraties aangepast moeten worden.
  • Klik op de registratie die aangepast of vervolledigd moet worden en vul het formulier in. De status van de registratie zal zijn:
    • 'Open' voor registraties die manueel bewaard werken of geupload worden via een CSV-bestand.
    • 'Aanpassingen nodig' voor registraties met foutboodschappen.
  • Bewaar de registratie tijdelijk indien nodig. De status van de registratie zal staan op 'Open' voor opgeslagen registraties.
  • Verzend de registratie indien er geen validatiefouten zijn.
    • De status van de registratie zal aangepast worden naar 'Verzenden'
  • Wanneer de registratie verzonden is zal de status aangepast worden naar 'Verzonden'

Zodra de registratie verzonden is zal de kolom ‘Statusbevestiging’ veranderen naar ‘Bezig’.

• De kolom toont 'OK' zodra de registratie aangekomen is, 'NOK' indien de registratie niet binnen de 48 uur aangekomen is. Als de status NOK is zal de software de registratie automatisch proberen om deze te herzenden, dit 10 dagen lang na de eerste inzending.
  • In het geval van de statussen ‘Verzenden’, 'Aanpassingen nodig' en 'Goedgekeurd' zal de boodschap leeg zijn omdat de registratie nog niet verzonden is.
  • Een registratie kan worden 'Heropend' zolang de status van de registratie 'Verzonden' is.