CSV downloaden en uploaden

Support article

Datum van laatste wijziging30-5-2018 16:11
OverzichtCSV downloaden en uploaden
Content
Voordat u een nieuwe gegevensverzameling start op basis van stabiele data van een andere dataverzameling, moet u de gegevensverzameling afronden (finalize) die als uitgangspunt van uw nieuwe gegevensverzameling fungeert, vgl. De datacollectie afsluiten.

Om de nieuwe gegevensverzameling te starten, selecteer de nieuwe versie (select the new version)  in het gedeelte Gegevensverzameling. In dit geval v3.

Klik op de knop "Ga naar de deelnamepagina": .

User-added image

Klik op :  Deelnemen  (‘Participate’):

User-added image

De startdatum in de deelnemingsstatus wordt bijgewerkt en de toegang tot de nieuwe versie is voltooid en de gebruiker kan terugkeren naar het gedeelte Gegevensverzameling:

User-added image

Zodra de vorige gegevensverzameling is afgerond en de nieuwe is gestart, kunt u de gegevens van de eerste versie downloaden en deze toevoegen aan de volgende versie.

Ga naar de Registratratie tab:

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Download de data door gebruik te maken van de Download knop en gebruik optie "CSV Download All (Stable Data)":

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Als het bestand gedownload is kan u het weer opladen voor de nieuwe versie Het upload center gebruiken.