Accountaanvragen goedkeuren wanneer je HD4DP LDAP gebruikt

Support article

Datum van laatste wijziging11-5-2017 16:11
Content

Meld je aan als admin en selecteer ‘User requests’

Je ziet een overzicht van alle aanvragen:

• Selecteer de aanvraag die je wil goedkeuren.
  • Voor de aanvraag goedgekeurd kan worden moeten een aantal zaken nagekeken worden:
    • Gebruikersnaam: In HD4DP moet de gebruikersnaam hetzelfde zijn als de gebruikersnaam in het LDAP-systeem. Indien dit niet het geval is, pas de gebruikersnaam aan in HD4DP naar de gebruikersnaam in LDAP.

• User search base: In het LDAP-systeem moet de gebruiker lod zijn van een organizational unit (OU) waarin HD4DP zoekt naar accounts. Om de LDAP_USER_SEARCH_BASE te vinden voor jouw organisatie, ga terug naar het hoofdscherm, klik op 'instellingen' en zoek naar LDAP_USER_SEARCH_BASE.
 ​
  • Kijk de data na in de aanvraag
  • Klik op 'Approve' en het account is actief.

De persoon die het account heeft aangevraagd zal een bevestigingsmail ontvangen met de URL van de HD4DP-installatie in de organisatie.

Indien je een aanvraag zou goedkeuren waarbij de gebruikersnaam niet dezelfde is als de gebruikersnaam in LDAP zal je een foutboodschap krijgen.

De gebruiker ontvangt een e-mail dat de aanvraag is goedgekeurd en dat het account is aangemaakt. De e-mail bevat alle nodige informatie om in te loggen, zoals gebruikersnaam en wachtwoord.