Article

Instructies voor het registreren voor Zorgtrajecten via CareConnect

« Go Back

Support article

Last Modified Date4/11/2018 3:44 PM
SummaryInstructies voor het registreren voor Zorgtrajecten via CareConnect
Content

Instructies voor het registreren voor Zorgtrajecten via CareConnect

In dit artikel geven we een overzicht van volgende elementen:

Informatie verzamelen en versturen naar Healthdata

De nodige informatie wordt doorgestuurd naar Healthdata met behulp van formulieren. De formulieren vindt u terug onder de Documenten in het patiënten dossier.

User-added image

Bij het aanmaken van een nieuw document kunnen de formulieren voor Zorgtrajecten teruggevonden worden.

Klik daarvoor eerst op de "Nieuw" knop bovenaan en zoek op de term "Zorgtrajecten​". Selecteer vervolgens het gewenste formulier aangaande Zorgtrajecten en gebruik de knop "Selecteer" rechts onderaan om het formulier te openen:

De inhoudstafel toont de verschillende rubrieken van het formulier. Het in te vullen formulier bevindt zich in het midden. Onder Validatie zijn de fouten, verplichte velden en waarschuwingen zichtbaar.

User-added image

Het "informatie” of "i" icoon geeft meer informatie over het in te vullen veld. Velden gemarkeerd met een "ster" of "*" zijn verplicht in te vullen.

De vinkjes achter de invulvelden geven de status van het veld weer: een groen vinkje impliceert dat het veld correct ingevuld is, oranje wijst op een waarschuwing, rood op een fout.

Alle gegevens dienen correct te zijn vooraleer ze doorgestuurd kunnen worden. Door te klikken op een waarschuwing of fout navigeert u automatisch naar het betreffende veld.

User-added image

De knop Annuleer is beschikbaar om het formulier te verlaten, de gegevens worden niet bewaard in de applicatie.

De knop Verzend laat toe om de gegevens door te sturen naar Healthdata.

Naam en voornaam van de patiënt worden nooit doorgestuurd naar Healthdata. Ze zijn enkel zichtbaar door de arts voor het opvolgen van zijn dossier.

Het rijksregisternummer wordt gepseudonimiseerd doorgestuurd.

User-added image

De aangemaakte formulieren per patiënt worden getoond in het Overzicht onder Healthdata Formulier.

User-added image

Vraag om hulp

Contact support.healthdata@sciensano.be of 02 793 01 42